barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

      

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban


Vásárlás menete:

1. Regisztrálj, vagy jelentkezz be!

2. Keress és válogass a kínálatból. A termékre kattintva részletes tájékoztatást kapsz az adott ruháról. A kép melletti "Megveszem" vagy a termék részletes leírásánál a "Kosárba teszem" gombbal tudod elindítani a vásárlást.

3. Amennyiben szeretnél egy-egy termék lefoglalni későbbi megvásárlásra (max. 5 db), akkor lehetőséged van a megrendelés után a megjegyzés rovatban kérni a későbbi szállítást!

4. A "Pénztár" gombbal  indítsd el a megrendelésedet, jelöld meg a számodra legmegfelelőbb fizetési módot. Válaszd ki a Szállítási lehetőségek közül, amelyik Neked a legkényelmesebb, és az Általános Szerződés Feltételek elfogadása után erősítsd meg a vásárlási szándékodat a „Megrendelés jóváhagyása” gombbal.

5. Ezek után már csak annyi a dolgod, hogy várod (visszaigazolástól számított maximum 7 munkanap), amíg kézhez kapod a kiválasztott rucikat. Amennyiben szeretnéd megírhatod Nekünk a véleményed, észrevételed, javaslatod a „Vendégkönyv” menü pontban.

 

Minősítés:

Ruhatárunkat 5 minőségi pont alapján soroljuk be, ezzel is megkönnyítve választásodat.

5 csillag - ÚJ: általában teljesen új, gyakran még címkével is rendelkező ruha

4 csillag – ÚJSZERŰ: szinte új, nem látszik rajta hogy használt

3 csillag – JÓ: jó állapotban lévő, látható hogy mosva volt, de hibátlan

2 csillag – HASZNÁLT: nem hibás, de kissé kopottabb, bolyhosabb

1 csillag – HIBÁS: kisebb folt, vagy kopás, esetleg szálhiba, de nincs szívünk kidobni, mert alapvetően szép és hordható

 

Garancia:

A ruhák méreteit, színét, esetleges hibájukat feltüntetjük az oldalon. Mindenesetben korrekt tájékoztatásra törekszünk, de legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhatnak olyan rejtett hibák, amiket mi sem vettünk észre.

Ez esetben kérlek mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot, és közösen találunk egy mindkettőnk számára elfogadható megoldást.

Számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb!!!

Amennyiben valamiért nem nyerte el a tetszésedet a termék, jelezd felénk az átvételtől számított 3 napon belül, és azonosító címkével, változatlan állapotban visszaküldheted a terméket, a vételárat pedig levásárolhatod, vagy visszafizetjük.

 

Figyelem!

A 17/1999. ( II.5 ) Kományrendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében, a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

A Kormányrendelet részleteit itt olvashatja: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

A vásárló jogosult 8 munkanapon belül a termék(ek) megvásárlásától való elállásra. Ebben az esetben előzetes egyeztetés (e-mail üzenet, telefonos kapcsolatfelvétel) után a terméke(ke)t postai úton, kizárólag ajánlott küldeményként vagy 2 kg felett csomagként  kell visszajuttatnia a Barbi BabaRuha Webáruház üzemeltetőjének címére.

Tájékoztatjuk, hogy vásárlástól való elállás esetén a  8 munkanapos  határidő  az elállási szándékról való nyilatkozat megtételére vonatkozik (e-mailben vagy levélben postai úton).

Az elállás miatt keletkezett összes költség a vevőt terheli.

 

Vásárlások során egyszerre kizárólag egy akció vagy kedvezmény vehető igénybe!!!

Fizetési mód:

A kiválasztott termékek vételárának megfizetésére az alábbi módok állnak rendelkezésedre.

1. Banki utalás - előre

2. Készpénz – személyes átvételkor

3. Utánvétel - szállításkor

Banki utalás:

OTP: 11707024-20486754

 

Szállítási mód: 

A termékek átvétele történhet:

1. személyesen: 8-16h-ig a XV. kerületben telefonos egyeztetés alapján

2. házhoz szállítással, futárszolgálat segítségével

 

Szállítási díj:

- 6.999 Ft.-ig 850 Ft

- 6.999 Ft felett díjmentes

A megadott értékhatárok az akcióval, kuponnal csökkentett rendelési összegre értendőek!!!

 

:

Hétfő-Péntek: 8.30-17.30

+36-209-289-261

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP