barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

     

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Milyen szempontok alapján minősíthetem a használtruha webáruház termékeit?

Neked, a használtruha webáruház látogatója számára az egyik legfontosabb információ a a babaruhák minősítése.

A Barbi használtruha webáruház indításakor elhatároztam, hogy mindig pontos tájékoztatásra fogok törekedni a gyerekruhák értékesítése során.

Mivel a webáruház babaruháit nem tudod kézbe fogni, így teljesen a használtruha webáruház oldalain talált leírásokra kell hagyatkoznod. Ezért is fontos tudnod, melyek azok a szempontok, amelyek alapján a Barbi használtruha webáruház minősíti a babaruhákat.

Melyek a Barbi használtruha webáruház minősítései?

Amikor a Barbi használtruha webáruház minősítési rendszerét találtam ki, elsődleges szempont volt számomra, ahhoz hiteles legyek, hogy Téged a leendő vásárlómat korrekten, teljeskörűen tájékoztassam. Az általam használt „csillagos” minősítési rendszert 5 csoportra osztottam.

5 csillagos minősítés

A használtruha webáruház 5 csillagos babaruhái azok, amelyek teljesen újak. Ezeknek a gyerekruháknak a legtöbbször még a címkéje is megvan

4 csillagos minősítés

4 csillagos minősítést azok a használtruha webáruház termékei kaphatnak, amelyek szinte újak, legalábbis újszerűek, vagyis alig használt babaruhák.

3 csillagos minősítés

A használtruha webáruház legnagyobb csoportjába azok a 3 csillagos babaruhák kerültek, amelyek ugyan használtak, mégis jó állapotban vannak. Ezek is mind folt és szakadásmentesek.

2 csillagos minősítés

A Barbi használtruha webáruház legszebb darabjai között is előfordul olyan, amelyen felfedeztem kisebb foltot, vagy hiányzik egy gomb, vagy már a mosás nyomott hagyott az anyagon, de teljes mértékben hordhatóak, ezek azok, amelyeket 2 csillaggal jelöltem.

1 csillagos minősítés

Az utolsó minősítési kategória, melyet meghatároztam az 1 csillagos jelölés. Ebbe a kategóriába sorolhatóak azok a használtruha webáruház termékek, amelyek kisebb nagyobb hibával rendelkeznek, de mégsem volt szívem megválni tőlük, hiszen alapjában véve hordhatóak, ha nem is színházba, de játszótérre tökéletesek.

Ne felejtsd: Ha az általad kiválasztott babaruha méretével, színével vagy bármely egyéb tulajdonságával kapcsolatosan kérdésed van, keress meg és válaszolok!

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP