barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

     

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Kedves Anyuka!

Már csak 10 nap van hátra a fotópályázat első fordulójából.

Ha eddig nem tetted még 10 napod van, küldd be gyermeked Hústvéti hangulatban készült fotóját és pályázz az értékes nyereményekért.

Ha már pályáztál buzdítsd ismerőseidet, hogy minél többen szavazzanak. Keresd meg és osztd meg a fotót a Facebook-on vagy küldd el ismerőseidnek a http://barbibabaruha.hu/fotopalyazat linket hogy ezen szavazhatnak.

Már csak 10 nap és lezáruljuk a szavazást. Csak rajtad múlik gyermeked nyeri-e a versenyt :-)

Várjuk továbbra is a szebbnél szebb babaképeket.

Barbi BabaRuha

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP