barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

     

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Mik a Barbi online turkáló előnyei?

Ha használt ruhákat szeretnél vásárolni, lehet, hogy először a TeszVesz-en, az Apród-on vagy a Jófogás.hu-n próbálkozol először. Logikusnak tűnik, hogy ha közvetlenül vásárolsz meg valakitől használt ruhákat, akkor az olcsóbb, mintha egy bolton keresztül teszed ezt. Miér érdemes mégis körülnézned a Barbi online turkáló kínálatában? Erről írok neked az alábbiakban.

Miért előnyösebb a Barbi online turkáló?

Az első és talán a legfontosabb különbség a Barbionline turkáló és a TeszVesz között, hogy ez utóbbin a rengeteg ajánlat között szinte lehetetlen kiigazodni.

Míg a Barbionline turkáló kínálatában pontos méretek alapján vannak kategóriába sorolva a használt ruhák, addig a TeszVesz használt ruha ajánlatai sokszor rosszul vannak méretezve. Ha nagy a használt ruhák mérete, majd belenő a gyermek, de ha kicsi, akkor mit teszel? Lenyeled a „békát”, vagy elkezdesz küzdeni az eladóval, hogy ki fizeti a visszaküldés költségét?

Kérdés az is, hogy vállalja-e egyáltalán az eladó, hogy visszaveszi a megvett használt ruhákat. Erre a TeszVesz nem vállal garanciát, míg a Barbi online turkáló a törvényi szabályozásnak megfelelően jár el (lásd az Üzletszabályzatunkat).

Tény, hogy a TeszVeszen hatalmas a kínálat, de nem egy-egy eladótól! Vagyis ha öt ruhát találsz ami tetszik, akkor lehet, hogy öt vevőtől kell megvenned. Így azonban ötször fizeted meg a postaköltséget. Ráadásul mindenkivel külön meg kell beszélned a fizetés és szállítás részleteit. Mindenkinek külön kell utalnod a pénzt. A postai küldemények díja ráadásul magasabb lehet, mint azé a futárszolgálaté, akivel a Barbi online turkáló dolgozik.

Kérdés az is, mi van ha nem fix árasak a kinézett használt ruhák? A licitálási lázban a mamák nem nézik mit is vesznek, ez pedig az árat sokszor a valós érték fölé is felviheti.

Van olyan is, hogy a licit nem indul be, így kedvező az ár. Akkor azonban várnod kell, míg a licitidő lejár. Ez pedig akár több hét is lehet.

Mi a Barbi online turkáló legnagyobb vonzereje?

A Barbi online turkáló széles használt ruha választékában mindent egy helyen azonnal megvásárolhatsz. A megvásárolt használt ruhák hét napon belül garantáltan kiküldésre kerülnek. 5000 Ft feletti vásárlás esetén pedig teljesen ingyenes a házhoz szállítás.

A Barbi online turkáló kínálatában már most több mint 1000 használt ruhát találsz, és kínálatunk állandóan bővül.

A használt ruhák teljes választékát kínáljuk csecsemőkortól egészen az iskolás korig kiváló minőségben, garantált méretben.

Gyere és válogass a Barbi online turkáló kínálatából.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP