barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Tévhitek a használt gyerek ruha vásárlással kapcsolatban

Biztos vagyok benne, hogy szülőként a legjobbat szeretnéd megadni csemetéd számára, és ebbe beletartozik a gyerek ruha is. De miért is ne lehetne a gyerek ruha használt?

Sokan félnek a használt gyerek ruha megvásárlásától, mert félnek, hogy az előző tulajdonos nem vigyázott rá, nem tisztította rendesen. Ez a félelem jogos, ha a gyerek ruha beszerzésére a Vaterát vagy a TeszVeszt használod, hiszen ott a termékeket nem minősíti senki, az eladónak nem feltétlenül érdeke, hogy visszatérő vevője legyél.

Én azonban azt szeretném, ha bármikor szükséged van valamilyen gyerek ruha beszerzésére, visszatérnél a Barbi Gyerek Ruha webáruházhoz. Ezért már a ruhák felvásárlásánál ügyelek arra, hogy csak többszörösen átválogatott, folt és szakadásmentes, mosott gyerek ruha kerüljön a kínálatba. Ha valamelyik gyerek ruhának lenne valamilyen hibája, azt a leírásban pontosan megadom.

Honnan tudhatod, milyen állapotú a használt gyerek ruha?

A Barbi Gyerek Ruha webáruházban a használt gyerek ruha minden darabja 1-5 csillag minősítést kaphat. A csillagok száma jelzi a használt gyerek ruha állapotát. A minősítési rendszer teljes leírását megtalálod itt. A csillagokon felül pontos leírást találsz a használt gyerek ruha fényképe alatt.

Ha ez nem elég, lehetőséged van telefonon vagy e-mailben bármilyen kérdést feltenni az adott használt gyerek ruha állapotáról. A használt gyerek ruha megvásárlásától számított 8 napon belül pedig bármilyen indoklás nélkül visszaküldheted a babaruhát, és mi visszafizetjük a vételárat. Tehát nem vállalsz semmilyen kockázatot, ha nem tetszik a használt gyerek ruha legfeljebb visszaküldöd.

Gyere és válogass bizalommal a használt gyerek ruha szebbnél szebb darabjai között, minőséget és jó állapot garantálva gyermeked számára!

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP