barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Miért is jó az angol használtruha?

Az angol használtruha kifejezés a „minőségi használt ruha” szinonimája lett. Úgy tűnik Angliában nincs is olyan mama, aki a kinőtt babaruhát vagy gyerekruhát ajándékba adná valakinek, vagy eladná az E-bay oldalain. Van egy magyar üzlethálózat, akinek országszerte több mint 50 angol használtruha boltja van! Amennyi angol gyerekruha bolt van Magyarországon, abból inkább úgy tűnik, hogy Angliában minden sarkon van egy használt babaruha és gyerekruha átvevő hely, ahol a mamák tonna számra adják le a kiváló minőségű gyerekruhákat és babaruhákat csak azért, hogy ezt te potom pénzen megvásárolhasd egy magyar turiban!

Milyen valóságban az angol használtruha?

Ha félreteszed a rózsaszín szemüveget, és elmész egy angol használtruha turiba, akkor azt fogod látni, hogy a bálás babaruha legnagyobb része gyenge minőségű, rossz állapotú. Még ha valóban angol használtruha is: Angliában is csúcsnak másznak a gyerekek, ott is mosni kell a ruhát, ott is leeszik az ingecskéjüket, nadrágjukat áfonya szósszal. Ez az igénybe vétel pedig a világon mindenhol megviseli a ruhákat. Ezért ha Neked fontos a jó minőség és a kifogástalan állapot mindenképpen nézd meg mit takar az angol használtruha szlogen.

Mi a garancia a minőségi használtruha kínálatra?

A Barbi Babaruha webáruház nem nagykerekben vásárolja fel a bálás babaruhát, ami egyébként valószínűleg nem (csak) Angliából, hanem ki tudja honnan származik. Az én gyakorlatom más: közvetlenül magyar mamáktól veszek meg márkás, minőségi ruhákat. Nem ömlesztve, hanem egyenként leellenőrizve minden darabot. Csak és szigorúan azt veszem át, amit magam is feladnék a gyermekemre.

Elsősorban arra törekszem, hogy kiváló minőségű és állapotú babaruhák kerüljenek a bababoltom kínálatába. Ez nem egyenlő azzal, hogy „angol használtruha” felirat díszelegjen azon amit árulok.

De tudod mit! Ne higgy nekem! Nézz körül a Barbi babaruha webáruház kínálatában! Csupa márkás terméket fogsz találni, és biztos vagyok benne, hogy vásárlás után magad is meggyőződsz arról, hogy amit árulunk az messze jobb, mint az átlagos „angol gyerekruha”.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP