barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Mire figyelj online használt gyerekruha vásárlás előtt?

Ha használt gyerekruha vásárlás előtt vagy, vedd figyelembe a következőket...

Az internetes használt gyerekruha webáruházban a vásárlás nem olyan, mint ha egy használt ruha üzletben válogatsz, hiszen nem tudod közelről megnézni, a kezedbe fogni, felpróbálni a gyerekedre a ruhát. Online vásárlásnál csak a webáruház leírása és fényképe nyújt támpontot. Ezért légy óvatos, és ha szükséges, inkább kérdezz a webáruház vevőszolgálatától!

Milyen adatokat nézz a használt gyerekruha vásárlásnál?

Először is: olvasd végig alaposan (esetleg többször is) a kiválasztott használt gyerekruha leírását.

A vásárlási láz néha elhomályosítja az ítélő képességet, ügyelj arra, hogy ez veled ne essen meg!

A Barbi Gyerekruha Webáruház esetén például sok hasznosat megtudhatsz az adott használt gyerekruha adatairól. Pontos információt kapsz a használt gyerekruha méretéről, színéről, anyagáról, márkájáról, esetleges hibájáról.

Ha nem ismered fel az adott használt gyerekruha márkáját, e miatt nem kell lemondanod róla. Vannak kevésbé ismert márkák, amelyek kiváló minőséget nyújtanak.

A leírásban részletezett esetleges hibák miatt se vess el egy-egy érdekes darabot azonnal. Lehet, hogy a hiba könnyen orvosolható, és ezért kár lenne lemondanod a használt gyerekruha megvásárlásától. A minőségi gyerekruhák nagy része általában 100% pamutból készül. Így ha a leírásunkban azt találod, hogy pamut, akkor nem kell aggódnod!

Jó lesz-e a használt gyerekruha mérete?

Biztos te is tapasztaltad már, hogy gyerekruha méretek egyes márkáknál eltérőek lehetnek. Ez előfordul a használt gyerekruha esetében is. Ezért ha nem ismered az adott márka méretbeosztását, kérj tőlünk további információt kérned a használt gyerekruha adatairól. Meg tudjuk neked adni a használt gyerekruha válltól mért karhosszát, a válltól mért test hosszát vagy szélességét. Így jobban meg tudod ítélni, hogy a kinézett használt gyerekruha jó lesz-e a gyermekednek.

Nézz tehát körül webáruházunkban, és ha kérdésed lenne, hívd a vevőszolgálatunkat a 06-20-928-9261 telefonszámon!

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP