barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

A használt babaruha beszerzésével kapcsolatos előítéletek

Lehet, hogy mikor az első babád megszületett, meg sem fordult a fejedben, hogy használt babaruha vásárlására „vetemedj”. Előbb utóbb azonban biztosan megjelenik valamelyik ismerősöd vagy barátod, és felajánlja a gyermeke által már kinőtt használt babaruha készletet. Lehet, hogy vonakodsz elfogadni egy ilyen használt babaruha csomagot, és csak azért fogadod el, mert nem szeretnéd az „adományozót” megbántani. Mikor aztán kibontod, akkor valószínűleg ámulsz és bámulsz. A legtöbb így kapott használt babaruha szinte teljesen új! Ez az a pillanat, mikor rájössz arra, hogy semmi értelme a drága bolti babaruhákat megvenni, hiszen azok is csak az első mosásig újak!

A használt babaruha is lehet kiváló minőségű

A használt babaruha előítéleted szétfoszlása után valószínűleg te is tudatosan keresni kezdesz. Helyi turkálók, TeszVesz, használt babaruha webáruházak. Én magam is hasonló utat jártam be. Sőt: tulajdonképpen ezért indítottam a Barbi használt babaruha webáruházat! Az itthon felhalmozódott babaruhák tárolása egyre nagyobb gondot jelentett, és ezért úgy gondoltam, kialakítjuk saját online áruházunkat, segítve ezzel a Te életed. Így nem kell használt babaruha bálákban válogatnod, nem kell a TeszVeszen mérlegelned, hogy az egy-egy aranyos babaruhát kínáló személynél érdemes-e vásárolnod, hiszen a postaköltséggel együtt már nem is olyan kedvező a ruhácska ára.

Miért érdemes a Barbi használt babaruha webáruházban vásárolnod?

Azért mert:

- időt és energiát takarítasz meg meg
- olcsóbban kapsz jó minőségű, márkás babaruhákat
- hatalmas választék áll a rendelkezésedre
- nem kell boltról boltra járnod, hogy megtaláld az igazit
- bármilyen évszakban tudsz tavaszi, nyári, őszi vagy téli kollekciót is vásárolni
- mert házhoz szállítjuk a kiválasztott babaruhákat (5000 Ft felett INGYEN!)

Nézz körül a Barbi BabaRuha Webáruház használt babaruha kínálatában!

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP