barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hogyan működnek a Barbi ruha webáruház közkedvelt akciói?

Annak idején, amikor megszületett az ötlet, hogy létrehozom a Barbi ruha webáruház online babaruha boltot, egy dologban biztos voltam már a legelején, mégpedig, hogy különböző akciókkal szeretnék majd Neked kedveskedni. Hiszen egy ruha webáruház megszerettetéséhez, sikerességéhez nem elegendő a széleskörű kínálat, a minőségi babaruhák árusítása, a megfizethető árak, időnként kedvező akciókkal is csábítani kell. A Barbi ruha webáruház akciójával, ellentétben más ruha webáruházakkal, nem az a célom, hogy megszabaduljak az elfekvő készleteimtől, hanem, hogy lehetőséget biztosítsak arra, hogy kedvezőbb áron vásárolhass nálam.

Milyen típusú akciókkal találkozhatsz a Barbi ruha webáruház kínálatában?

Természetesen, mint a legtöbb ruha webáruház életében nálam is az évszakokkal kapcsolatos Szezonális Akciók időről időre megjelennek a palettán.

Ilyenkor az aktuális évszaknak megfelelő babaruha készlet árait csökkentem, hogy a ruha webáruház oldalait látogatva könnyen beszerezhesd a szükséges ruhákat gyermeked számára. Ahhoz hogy még csábítóbb legyen számodra ez az ajánlat, nem a szezon végén, hanem az adott évszak közepén kerül a ruha webáruház kínálata akció alá.

A Barbi ruha webáruház talán nem teljesen véletlenül legkedveltebb akciója a Véletlenszerű Akció. Ilyenkor hasra ütésszerűen a ruha webáruház teljes kínálatából kiválasztok 50-60 terméket és jelentősen lecsökkentem az árait. Amennyiben már feliratkoztál hírlevelünkre és figyelmesen nyomon követed a ruha webáruház újdonságait soron kívül értesülhetsz az akció elindulásáról. Emellett ha rendszeresen látogatod a ruha webáruház oldalait lehetséges, hogy a korábban általad kiválasztott, de még meg nem vásárolt babaruha kerül bele éppen a Véletlenszerű Akció kollekciójába.

Számomra teljesen elképzelhetetlen, hogy bizonyos jeles napok alkalmával a ruha webáruház keretein belül ne kedveskedjek Neked Rendkívüli Akcióval. Ilyenek lehetnek a szokásos családi ünnepek vagy kiemelt jelentőségű napok (pl: Valetin nap, Gyereknap stb.).

Szinte már állandó akciónak számít a Barbi ruha webáruház mindennapjaiban az általam előre meghatározott összeg feletti vásárláshoz tartozó ingyenes házhozszállítás. Terveim szerint május végéig minden 5000 Ft-ot meghaladó vásárláskor a ruha webáruház díjmentes szállítással ajándékoz meg Téged.

Miért lehet fontos számodra a ruha webáruház kínálatában meghirdetett akció?

Elsősorban természetesen számodra azért, mert kedvezőbb áron juthatsz hozzá a gyermekednek szükséges ruha webáruház kínálatából kiválasztott termékekhez. Másrészt azért, mert az esetleg a ruha webáruház termékeire meghatározott elköltendő költség keretedbe ilyenkor jóval több ruci fér bele, mint más alkalmakkor.

Így hát nincs is más dolgod, ha eddig még nem tetted meg, hogy iratkozz fel a Barbi ruha webáruház Hírlevelére. Kövesd nyomon a rendszeresen meghirdetett akciókat, valamint válogass kedvedre a ruha webáruház színes ruha kavalkádjában.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP