barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

     

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Mit csináljak a kinőtt használt gyerekruha halmokkal?

Ezzel a problémával nem vagy egyedül. Az én lányom alig 18 hónapos,de már most úgy érzem, ellepnek a kinőtt használt gyerekruha kupacok. Biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb te is szembesülsz a használt gyerekruha további sorsának kérdésével. Több lehetőséged is van.

1. Elajándékozhatod ismerősöknek, barátoknak, vagy rászorulóknak.

2. A kiválogatott használt gyerekruha készleted az interneten egyesével meghirdeted.

Ha van benned némi üzleti érzék és nagyon ráérsz, akkor saját használt gyerekruha kiárusítást végezhetsz különböző internetes hirdetési és közösségi oldalak segítségével.

Előnye, hogy az összes használt gyerekruha árát Te határozod meg, hátránya, hogy rengeteg a teendő vele, amíg lefényképezed, felteszed, majd árulod a hirdetési oldalon. Kizárólag rajtad múlik mennyi időt és energiát tudsz és akarsz ebbe belefektetni.

3. Eladod nekünk.

A használt gyerekruha – babaruha „újrahasznosításának” ezzel a módjával két legyet üthetsz egy csapásra. Egyrészről megszabadulsz a feleslegessé vált használt gyerekruha többségétől, másrészt kapsz érte némi pénzt is.

Miért érdemes nekünk eladnod a már nem használt gyerekruha felesleget?

Ha a használt gyerekruha kilós értékesítését választod, a Barbi BabaRuha Webáruház jó áron vásárolja fel használt gyerekruháidat és babaruháidat.

Előnye, hogy nincs vele különösebben dolgod, egyszerre tudsz túladni az összes használt gyerekruha halmazon. Hátránya, hogy talán valamivel kevesebbet kapsz értük, mintha külön-külön adnád el a használt gyerekruha darabjaidat.

Arra mindenképpen érdemes rákérdezni a használt gyerekruha felvásárlójánál, hogy általad készített bálában vagy kiválogatás után veszi át a használt gyerekruhákat.

Figyelmedbe ajánlom a BabaRuhaBála Facebook-os oldalát, ahol időről-időre kiemelt áras felvásárlási akciókat hirdetünk meg.

Ha érdekelnek a használt gyerekruha felvásárlás részletei, hívd a következő telefonszámot: 06-20-928-9261

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP