barbibabaruha.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

     

   0 FtBabaruha Kereső

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hasznos praktikák a gyerekruha foltok ellen

Gyakorló Anyukaként néha komoly gondot jelent számomra, hogy az evés vagy éppen a napi játék közben keletkezett foltokat eltűntessem a gyerekruha rongálása nélkül.

Ellentétben Nagymamáink és talán még Anyukáink idejével is nekünk már rengeteg segítségünk van a háztartásban, hogy minden gyerekruha újszerű állapotban maradhasson hosszú ideig.

De az örök szabályról sosem szabad megfeledkezni:

Legyen bármilyen csodaszerünk is a gyerekruha tisztítására, még mindig az a tuti módszer, ha azonnal langyos vízbe beáztatjuk.

Milyen gyerekruha folteltávolító szert használjak?

Nagy segítséget nyújtanak a gyerekruha tisztaságának megőrzésért folytatott mindennapos küzdelmünk során a különböző folt eltávolító szerek. Persze óvatosan kell bánni velük, mert van köztük sajnos olyan is, amely károsíthatja a gyerekruha anyagát. Fontos hogy minden használat előtt olvassuk el és szigorúan tartsuk be a használati útmutatást.

Mit tegyek, hogy a gyerekruha ne okozzon irritációt?

Ha már végre sikerült eltávolítani a makacs foltot a gyerekruha minden részéről még közel sem végeztél. Ahhoz, hogy a különböző vegyszerekkel tisztított gyerekruha ne okozzon irritációt a gyermeked bőrén elengedhetetlen, hogy a folt eltávolítása után, alaposan mosd át a gyerekruhát. Manapság már különféle márkájú és illatú „sensitive” mosószereket, valamint öblítőket lehet kapni, mellyel gondoskodhatsz kisbabád bőrének épségéről.

Kényes foltok a gyerekruha anyagában

Néhány kényes foltra szeretném még felhívni a figyelmed, amelyet nehéz eltávolítani a gyerekruha anyagából, de nem lehetetlen: sütőtök, cékla, narancslé, mandarin, csokoládé, filctoll, fűfolt,
A Barbi BabaRuha Webáruházban megvásárolható gyerekruha mindegyikét bababarát mosószerrel tisztítom, hogy ezzel is megkönnyítsem Anyai teendőidet és időt nyerjek számodra, melyet babáiddal tölthetsz.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP